Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123
Title: МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ
Authors: Глущенко, Л. В.
Keywords: інноваційні технології у харчовій галузі
здоровий раціон
харчова поведінка
професійна підготовка кухарів
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Глущенко Л. В. Методика професійної підготовки кухарів до впровадження інноваційних технологій у харчовій галузі / Л. В. Глущенко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С.116-117.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10) Глущенко Л.pdfтези133,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.