Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123| Title: | МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ |
| Authors: | Глущенко, Л. В. |
| Keywords: | інноваційні технології у харчовій галузі здоровий раціон харчова поведінка професійна підготовка кухарів |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
| Citation: | Глущенко Л. В. Методика професійної підготовки кухарів до впровадження інноваційних технологій у харчовій галузі / Л. В. Глущенко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С.116-117. |
| URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123 |
| Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 10) Глущенко Л.pdf | тези | 133,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.