Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлущенко, Л. В.-
dc.date.accessioned2025-01-03T07:26:21Z-
dc.date.available2025-01-03T07:26:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГлущенко Л. В. Методика професійної підготовки кухарів до впровадження інноваційних технологій у харчовій галузі / Л. В. Глущенко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С.116-117.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectінноваційні технології у харчовій галузіuk_UA
dc.subjectздоровий раціонuk_UA
dc.subjectхарчова поведінкаuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовка кухарівuk_UA
dc.titleМЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10) Глущенко Л.pdfтези133,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.