Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9121
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУ |
Автори: | Гетьман, П.В. |
Ключові слова: | харчові добавки технологія виробництва м’ясних січених виробів |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
Бібліографічний опис: | Гетьман П. В. Технологія виробництва м'ясних січених виробів із застосуванням харчової добавки комбінованого складу / П. В. Гетьман // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 113-114. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9121 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8) Гетьман П.pdf | тези | 157,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.