Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9121
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГетьман, П.В.-
dc.date.accessioned2025-01-03T07:15:41Z-
dc.date.available2025-01-03T07:15:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГетьман П. В. Технологія виробництва м'ясних січених виробів із застосуванням харчової добавки комбінованого складу / П. В. Гетьман // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 113-114.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9121-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва м’ясних січених виробівuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8) Гетьман П.pdfтези157,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.