Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9121
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУ
Authors: Гетьман, П.В.
Keywords: харчові добавки
технологія виробництва м’ясних січених виробів
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Гетьман П. В. Технологія виробництва м'ясних січених виробів із застосуванням харчової добавки комбінованого складу / П. В. Гетьман // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 113-114.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9121
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8) Гетьман П.pdfтези157,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.