Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9116
Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ ІЗ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Бурібаєв, Т.Х.
Ключевые слова: натуральні продукти харчування
екологічні продукти харчування
плодоовочева сировина
виробництво соусів
Дата публикации: 2024
Издательство: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Библиографическое описание: Бурібаєв Т. Х. Дослідження технології виробництва соусів із плодовоовочевої сировини / Т. Х. Бурібаєв // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 104-105.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9116
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3) Бурібаєв Т.pdfтези135,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.