Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9116
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ ІЗ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
Authors: Бурібаєв, Т.Х.
Keywords: натуральні продукти харчування
екологічні продукти харчування
плодоовочева сировина
виробництво соусів
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Бурібаєв Т. Х. Дослідження технології виробництва соусів із плодовоовочевої сировини / Т. Х. Бурібаєв // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 104-105.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9116
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3) Бурібаєв Т.pdfтези135,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.