Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9116
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурібаєв, Т.Х.-
dc.date.accessioned2025-01-02T08:39:00Z-
dc.date.available2025-01-02T08:39:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБурібаєв Т. Х. Дослідження технології виробництва соусів із плодовоовочевої сировини / Т. Х. Бурібаєв // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 104-105.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9116-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectнатуральні продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectекологічні продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectплодоовочева сировинаuk_UA
dc.subjectвиробництво соусівuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОУСІВ ІЗ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3) Бурібаєв Т.pdfтези135,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.