Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8743
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СУБЛІМОВАНОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Автори: Юр’єв, Я.О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Українська інженерно-педагогічна академія
Бібліографічний опис: Юр’єв Я. О. Дослідження впливу сублімованої ягідної сировини на технологічні властивості борошняних кондитерських виробів / Я. О. Юр’єв // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.- пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 121-122.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8743
Розташовується у зібраннях:Тези студентів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.