Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8743
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юр’єв, Я.О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-01T08:35:26Z | - |
dc.date.available | 2024-10-01T08:35:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Юр’єв Я. О. Дослідження впливу сублімованої ягідної сировини на технологічні властивості борошняних кондитерських виробів / Я. О. Юр’єв // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.- пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 121-122. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8743 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СУБЛІМОВАНОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез доповідей LVIII науково–практичної конференції листопад 2023 р. _Том 2-121-122.pdf | 261,18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.