Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8743
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СУБЛІМОВАНОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Authors: Юр’єв, Я.О.
Issue Date: 2023
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Юр’єв Я. О. Дослідження впливу сублімованої ягідної сировини на технологічні властивості борошняних кондитерських виробів / Я. О. Юр’єв // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.- пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 121-122.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8743
Appears in Collections:Тези студентів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.