Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8717
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ ФУКУСУ ТА ОЛІЇ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА |
Авторы: | Захарченко, В. А. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Библиографическое описание: | Захарченко В. А. Дослідження функціонально-технологічних властивостей кондитерських виробів з пісочного тіста з використанням порошку фукусу та олії волоського горіха / В. А. Захарченко // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 82-83. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8717 |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез доповідей LVIII науково–практичної конференції листопад 2023 р. _Том 2-82-83.pdf | 262,54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.