Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8717
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗахарченко, В. А.-
dc.date.accessioned2024-10-01T08:09:37Z-
dc.date.available2024-10-01T08:09:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗахарченко В. А. Дослідження функціонально-технологічних властивостей кондитерських виробів з пісочного тіста з використанням порошку фукусу та олії волоського горіха / В. А. Захарченко // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 82-83.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8717-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ ФУКУСУ ТА ОЛІЇ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХАuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.