Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632
Title: | АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ |
Authors: | Лазарєва, Т. А. Лазарєв, М.І. Цихановська, І. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Лазарєва Т. А. Аналіз небезпечних чинників у виробництві борошняних кондитерськиї виробів / Т. А. Лазарєва, М. І. Лазарєв, І. В. Цихановська // Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: матеріали 2-ї міжнародної наук.-практ. конф. (м. Харків, 14-15 берез. 2023 р] / за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Р. М. Тріща, канд. техн. наук доц. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків : УІПА, 2023. – С. 29-33. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632 |
Appears in Collections: | Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
collection-of-abstracts-of-the-conference-29-33.pdf | 332,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.