Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.contributor.authorЛазарєв, М.І.-
dc.contributor.authorЦихановська, І. В.-
dc.date.accessioned2023-10-16T08:30:22Z-
dc.date.available2023-10-16T08:30:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛазарєва Т. А. Аналіз небезпечних чинників у виробництві борошняних кондитерськиї виробів / Т. А. Лазарєва, М. І. Лазарєв, І. В. Цихановська // Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: матеріали 2-ї міжнародної наук.-практ. конф. (м. Харків, 14-15 берез. 2023 р] / за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Р. М. Тріща, канд. техн. наук доц. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків : УІПА, 2023. – С. 29-33.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
collection-of-abstracts-of-the-conference-29-33.pdf332,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.