Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632
Название: | АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ |
Авторы: | Лазарєва, Т. А. Лазарєв, М.І. Цихановська, І. В. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Библиографическое описание: | Лазарєва Т. А. Аналіз небезпечних чинників у виробництві борошняних кондитерськиї виробів / Т. А. Лазарєва, М. І. Лазарєв, І. В. Цихановська // Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: матеріали 2-ї міжнародної наук.-практ. конф. (м. Харків, 14-15 берез. 2023 р] / за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Р. М. Тріща, канд. техн. наук доц. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків : УІПА, 2023. – С. 29-33. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632 |
Располагается в коллекциях: | Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
collection-of-abstracts-of-the-conference-29-33.pdf | 332,44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.