Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632
Название: АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Авторы: Лазарєва, Т. А.
Лазарєв, М.І.
Цихановська, І. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Українська інженерно-педагогічна академія
Библиографическое описание: Лазарєва Т. А. Аналіз небезпечних чинників у виробництві борошняних кондитерськиї виробів / Т. А. Лазарєва, М. І. Лазарєв, І. В. Цихановська // Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: матеріали 2-ї міжнародної наук.-практ. конф. (м. Харків, 14-15 берез. 2023 р] / за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Р. М. Тріща, канд. техн. наук доц. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків : УІПА, 2023. – С. 29-33.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7632
Располагается в коллекциях:Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
collection-of-abstracts-of-the-conference-29-33.pdf332,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.