Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 213
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015-06-16ОСОБЛИВОСТІ ПОБУДОВИ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ВНЗ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ШВЕЙНОГО ПРОФІЛЮГоловешко Л.
2015-06-16ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ СТВОРЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ПІННОЇ ТЕКСТУРИ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯГолобородько К.В.
2015-06-16ПРО МЕТОДИ ОЦІНКИ ПОХИБКИ ЗАОКРУГЛЕННЯ РОЗВ’ЯЗКІВ ЗАДАЧ ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ МАТЕМАТИКИГоліусов В. О.
2015-06-16СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ ИЗГОТОВЛЕНИЯ ОДЕЖДЫ ЗА СЧЕТ ПРИМЕНЕНИЯ СОВРЕМЕННОГО ШВЕЙНОГО ОБОРУДОВАНИЯГаврилюк София
2015-06-16РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯГаряга А.
2015-06-16ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ СМАЖЕНИХ КОВБАС ВІД ПРОВІДНИХ ВИРОБНИКІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ МИТНОГО КОНТРОЛЮДзигар В.
2015-06-16ПРО ОДИН МЕТОД ВІДНОВЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОЇ СТРУКТУРИ КОРИ ЗЕМЛІ В ШАХТНІЙ СЕЙСМІЧНІЙ ТОМОГРАФІЇДрагун В.В.
2015-06-16ДИНАМІКА ЗМІН ЯКОСТІ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО 9%-НОЇ ЖИРНОСТІ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯЧураєва Н. С.
2015-06-16ВОЛОКНА БУДУЩЕГОЧинина С. В.
2015-06-16ПРОИСХОЖДЕНИЕ МАНЕКЕНАЧинина С.В.
2015-06-16ПЕРЕДАЧА ГРАДАЦІЇ ТА ДРІБНИХ ДЕТАЛЕЙ НА ВІДБИТКАХ З МАЙСТЕР-ПЛІВОК РІЗНИХ ФІРМБурикін М.І.
2015-06-16ВОЗМОЖНЫЕ ОБЛАСТИ ПРИМЕНЕНИЯ ФЕРРОМАГНИТНОГО ВЯЖУЩЕГО МАТЕРИАЛА (часть 2)Бражник В.
2015-06-16ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ЯКОСТІ ЗБАГАЧУЮЧОЇ ДОБАВКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВБородай Д.
2015-06-16ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ В ДОМАШНІХ І МАГАЗИННИХ ОВОЧАХ. ПОРІВНЯННЯ КІЛЬКОСТІ НІТРАТ-ІОНІВ В НИХБлонська Д.С.
2015-06-16ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ У М. КРЕМЕНЧУК, ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІБіляєва В.
2015-06-16ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СКАНОВАНИХ ЗОБРАЖЕНЬ СТАТИСТИЧНИМИ МЕТОДАМИБілий Д.К
2015-06-16ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІДВИЩЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИБільченко Ю.Ю.
2015-06-16ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯБЛУЧНОГО СОКУ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВБезсонова В.
2015-06-16ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРЯНИКОВИХ ВИРОБІВ ТА ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАНЯ НА ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУБезпалова В.
2015-06-16СКЛАДАННЯ ДОБОВОГО РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯБершадський Б.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 213