Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7425
Назва: | АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Автори: | Лазарєва, Т.А. Благий, О.С. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Бібліографічний опис: | Лазарєва Т. А. актуальність формування культури харчування фахівців харчової галузі / Т. А. Лазарєва, О. С. Благий // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVI Всеукраїнської наук.-практ. конф. Укр. Інж.-пед. акад. (м. Харків, 15-19 трав. 2023 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2023. – Т. 2. – С. 25-26. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7425 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Volume-2-collection-25-26.pdf | 162,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.