Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7425
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазарєва, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Благий, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-11T07:41:33Z | - |
dc.date.available | 2023-09-11T07:41:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лазарєва Т. А. актуальність формування культури харчування фахівців харчової галузі / Т. А. Лазарєва, О. С. Благий // Освіта та наука для відновлення країни : зб. тез доп. наук.-пед. працівників, науковців та аспірантів LVI Всеукраїнської наук.-практ. конф. Укр. Інж.-пед. акад. (м. Харків, 15-19 трав. 2023 р.) / за заг. ред. Г. С. Грінченко ; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2023. – Т. 2. – С. 25-26. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7425 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
dc.title | АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Volume-2-collection-25-26.pdf | 162,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.