Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ У ХАРЧУВАННІ НАСЕЛЕННЯ НА ПЕРІОД ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ |
Authors: | Минка, А. О. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Минка А. О. Технологія страв з використанням сировини з антиоксидантними властивостями у харчуванні населення на період військового часу / А. О. Минка // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 34-35. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-34-35.pdf | 191,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.