Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ У ХАРЧУВАННІ НАСЕЛЕННЯ НА ПЕРІОД ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ
Автори: Минка, А. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Українська інженерно-педагогічна академія
Бібліографічний опис: Минка А. О. Технологія страв з використанням сировини з антиоксидантними властивостями у харчуванні населення на період військового часу / А. О. Минка // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 34-35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-34-35.pdf191,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.