Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Минка, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-07T08:41:51Z | - |
dc.date.available | 2023-09-07T08:41:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Минка А. О. Технологія страв з використанням сировини з антиоксидантними властивостями у харчуванні населення на період військового часу / А. О. Минка // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 34-35. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ У ХАРЧУВАННІ НАСЕЛЕННЯ НА ПЕРІОД ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a-collection-of-report-abstracts-LVII-34-35.pdf | 191,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.