Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7317
Title: АНАЛІЗ БІЛКА. МОДЕРНІЗАЦІЯ МЕТОДУ К'ЄЛЬДАЛЯ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ БІЛКОВИХ РЕЧОВИН В ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ
Authors: Мясников, Д. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Мясников Д. О. Аналіз білка. Модернізація методу К'єльдаля для визначення вмісту білкових речовин в продуктах харчування / Д. О. Мясников // Збірник тез доповідей LVII студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії ( м. Харків, 07-11 листоп. 2022 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2022. – Т. 2. – С. 30.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7317
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
a-collection-of-report-abstracts-LVII-30.pdf171,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.