Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6939
Назва: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИЙОМІВ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ |
Автори: | Вовченко, В. М. |
Дата публікації: | 2017 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6939 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сборник студ конф-7.pdf | 221,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.