Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/640
Назва: НАПРЯМИ ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ОБЛАДНАННЮ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ
Автори: Лазарєва, Т. А.
Ключові слова: технологічне обладнання
професійна підготовка
зміст навчання
галузі виробництва харчової продукції
критерії вдосконалення обладнання
вибір навчальної інформації
формування змісту навчання
Дата публікації: 26-жов-2012
Бібліографічний опис: Лазарєва, Т. А. Напрями оновлення змісту навчання технологічному обладнанню харчової галузі у професійній підготовці майбутніх інженерів-технологів [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 32-33. - С. 66-72.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі та основні проблеми професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів. Визначено, що зміст навчання технологічному обладнанню потребує оновлення та відображення інноваційних підходів удосконалення існуючого та розробки нового обладнання. Проведено аналіз напрямів удосконалення обладнання за галузями виробництв
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/640
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lazapeva_TA.pdf230,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.