Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5552
Title: | МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ НА ЕТАПІ ДОПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ВНЗ |
Authors: | Бєлікова, В. В. Яковенко, В. В. |
Keywords: | інформаційна культура іноземні студенти допрофесійна підготовка методика навчання інформатики |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Бєлікова В. В. Методика формування інформаційної культури іноземних студентів на етапі допрофесійної підготовки в українському ВНЗ / В. В. Бєлікова, В. В. Яковенко // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : зб. наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Харків, 2016. - № 52-53. - С. 234-246. |
Abstract: | Актуальність дослідження зумовлена зростанням впливу сучасних інформаційних технологій на особистість, зокрема іноземних студентів, та необхідністю розробки нових, адаптованих до умов інформаційного суспільства технологій навчання іноземних студентів. У роботі здійснено конкретизацію сутності поняття «інформаційна культура іноземного студента» та його структури, теоретично обґрунтовано та розроблено методику формування інформаційної культури іноземних студентів на етапі допрофесійної підготовки в українському ВНЗ; розкрито основні компоненти методики (мета, принципи, зміст, методи і засоби); схарактеризовано основні організаційно-педагогічні умови оптимізації навчального процесу з дисципліни «Основи інформатики та обчислювальної техніки» (ОІОТ) для формування компонентів інформаційної культури іноземного студента. Стаття буде корисна для науковців, викладачів і фахівців системи вищої освіти, які вивчають проблеми підготовки фахівців для зарубіжних країн |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5552 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
31 Бєлікова В. В1., Яковенко В. В.2.pdf | 572,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.