Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5552
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБєлікова, В. В.-
dc.contributor.authorЯковенко, В. В.-
dc.date.accessioned2017-10-23T09:18:18Z-
dc.date.available2017-10-23T09:18:18Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5552-
dc.description.abstractАктуальність дослідження зумовлена зростанням впливу сучасних інформаційних технологій на особистість, зокрема іноземних студентів, та необхідністю розробки нових, адаптованих до умов інформаційного суспільства технологій навчання іноземних студентів. У роботі здійснено конкретизацію сутності поняття «інформаційна культура іноземного студента» та його структури, теоретично обґрунтовано та розроблено методику формування інформаційної культури іноземних студентів на етапі допрофесійної підготовки в українському ВНЗ; розкрито основні компоненти методики (мета, принципи, зміст, методи і засоби); схарактеризовано основні організаційно-педагогічні умови оптимізації навчального процесу з дисципліни «Основи інформатики та обчислювальної техніки» (ОІОТ) для формування компонентів інформаційної культури іноземного студента. Стаття буде корисна для науковців, викладачів і фахівців системи вищої освіти, які вивчають проблеми підготовки фахівців для зарубіжних країнuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectінформаційна культураuk_UA
dc.subjectіноземні студентиuk_UA
dc.subjectдопрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectметодика навчання інформатикиuk_UA
dc.titleМЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ НА ЕТАПІ ДОПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ВНЗuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
31 Бєлікова В. В1., Яковенко В. В.2.pdf572,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.