Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5497
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.contributor.authorКоралевский, Я.-
dc.contributor.authorТарасюк, А.П.-
dc.date.accessioned2017-05-10T11:01:00Z-
dc.date.available2017-05-10T11:01:00Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛазарєва Т. А. Філософські та загальнонаукові засади розробки методичної системи підготовки майбутніх інженерів – технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності / Т. А. Лазарєва, Я. Коралевский, А. П. Тарасюк // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : зб. наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Харків, 2016. - № 50-51. - С. 232-239.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5497-
dc.description.abstractВ статті обґрунтовано філософські та загальнонаукові засади розробки методичної системи підготовки майбутніх інженерів – технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності. Встановлено, що категорії філософії мають значну методологічну цінність та можуть бути застосовані у сфері творчої діяльності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Розглянуто основні категорії філософії: матеріальне та ідеальне, простір і час, причина і наслідок, необхідність і випадковість, можливість і дійсність, загальне і одиничне, зміст і форма, сутність і явище, суперечність і розвиток. Встановлено, що зміст методичної системи підготовки майбутніх інженерів- технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності повинен бути представлений інтегрованими просторово-логічними трьохвимірними моделями, де першим виміром є система знань про об’єкти харчової галузі, другим виміром є система критеріїв та параметрів, а третім виміром є система прийомів та методів розв’язання творчих задач щодо розробки та удосконалення об’єктів харчової галузі. Така модель відображає просторово-часову єдність декларативної та процедурної складових творчої професійної діяльності майбутніх інженерів-технологів харчової галузіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфілософські та загальнонаукові засадиuk_UA
dc.subjectпідготовка майбутніх інженерів – технологів харчової галузіuk_UA
dc.subjectтворча професійна діяльністьuk_UA
dc.subjectкатегорії філософіїuk_UA
dc.subjectматеріальне та ідеальнеuk_UA
dc.subjectпростір і часuk_UA
dc.titleФІЛОСОФСЬКІ ТА ЗАГАЛЬНОНАУКОВІ ЗАСАДИ РОЗРОБКИ МЕТОДИЧНОЇ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ – ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
32.pdf321,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.