Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5435
Название: РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ТРЕНІНГУ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 6.051701 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ
Авторы: Жуков, Є.В.
Ключевые слова: система управління якістю
проектування і розробка
навчальний тренінг
робоча програма
технології в ресторанному господарстві
заклад ресторанного господарства
схема комунікації
Дата публикации: 2016
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто аспекти проектування і розробки робочої програми навчального тренінгу. Вказана робоча програма призначена для здобувачів вищої освіти, яким надається освітня послуга за спеціальністю 6.051701 Харчові технології та інженерія (спеціалізація «Технології в ресторанному господарстві»). Навчальний тренінг проводиться на початку VІІІ семестру теоретичного навчання, календарна тривалість становить 2 тижні, аудиторне навантаження заплановано в обсязі 72 годин, на самостійну роботу здобувачів вищої освіти передбачено 36 годин. Робоча програма навчального тренінгу реалізує принцип «Один день з життя шеф-кухаря». Цей принцип використовує концепції двох віртуальних закладів ресторанного господарства, а саме: (а) ресторану при готельно-офісному центрі та (б) загальнодоступної їдальні при хостелі. До діяльності шеф-кухаря застосовано методологію, відому як цикл «Плануй-Виконуй-Перевіряй-Дій». В статті показано, як процес проектування і розробки робочої програми навчального тренінгу ідентифікується серед інших складових частин системи управління якістю (за моделлю міжнародного стандарту ISO 9001) вищого навчального закладу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5435
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
25.pdf345,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.