Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5435
Title: | РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ТРЕНІНГУ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 6.051701 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ |
Authors: | Жуков, Є.В. |
Keywords: | система управління якістю проектування і розробка навчальний тренінг робоча програма технології в ресторанному господарстві заклад ресторанного господарства схема комунікації |
Issue Date: | 2016 |
Abstract: | В статті розглянуто аспекти проектування і розробки робочої програми навчального тренінгу. Вказана робоча програма призначена для здобувачів вищої освіти, яким надається освітня послуга за спеціальністю 6.051701 Харчові технології та інженерія (спеціалізація «Технології в ресторанному господарстві»). Навчальний тренінг проводиться на початку VІІІ семестру теоретичного навчання, календарна тривалість становить 2 тижні, аудиторне навантаження заплановано в обсязі 72 годин, на самостійну роботу здобувачів вищої освіти передбачено 36 годин. Робоча програма навчального тренінгу реалізує принцип «Один день з життя шеф-кухаря». Цей принцип використовує концепції двох віртуальних закладів ресторанного господарства, а саме: (а) ресторану при готельно-офісному центрі та (б) загальнодоступної їдальні при хостелі. До діяльності шеф-кухаря застосовано методологію, відому як цикл «Плануй-Виконуй-Перевіряй-Дій». В статті показано, як процес проектування і розробки робочої програми навчального тренінгу ідентифікується серед інших складових частин системи управління якістю (за моделлю міжнародного стандарту ISO 9001) вищого навчального закладу. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5435 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.