Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ |
Автори: | Зубарєва, О. С. |
Ключові слова: | морозиво шоколадне морозиво технології шоколадного морозива кріопорошок використання кріопорошку з виноградної кісточки |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | В даній роботі розглянута особливість технології шоколадного морозива з використанням кріопорошку з виноградної кісточки. Склад та якість продуктів харчування мають провідне значення у житті будь-якої людини. Крім того, що продукти харчування повинні бути смачними, але й дуже корисними. Цей набір повинен включати в оптимальному співвідношенні всі необхідні для людини компоненти: білки - рослинного та тваринного походження, жири - рослинні та тваринні, вуглеводи - моносахариди, полісахариди, олігосахариди, вітаміни - жиророзчинні та водорозчинні, мікроелементи тощо. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zubareva.docx | 13,32 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.