Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗубарєва, О. С.-
dc.date.accessioned2016-09-26T06:41:51Z-
dc.date.available2016-09-26T06:41:51Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214-
dc.description.abstractВ даній роботі розглянута особливість технології шоколадного морозива з використанням кріопорошку з виноградної кісточки. Склад та якість продуктів харчування мають провідне значення у житті будь-якої людини. Крім того, що продукти харчування повинні бути смачними, але й дуже корисними. Цей набір повинен включати в оптимальному співвідношенні всі необхідні для людини компоненти: білки - рослинного та тваринного походження, жири - рослинні та тваринні, вуглеводи - моносахариди, полісахариди, олігосахариди, вітаміни - жиророзчинні та водорозчинні, мікроелементи тощо.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectморозивоen_US
dc.subjectшоколадне морозивоen_US
dc.subjectтехнології шоколадного морозиваen_US
dc.subjectкріопорошокen_US
dc.subjectвикористання кріопорошку з виноградної кісточкиen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zubareva.docx13,32 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.