Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зубарєва, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-26T06:41:51Z | - |
dc.date.available | 2016-09-26T06:41:51Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214 | - |
dc.description.abstract | В даній роботі розглянута особливість технології шоколадного морозива з використанням кріопорошку з виноградної кісточки. Склад та якість продуктів харчування мають провідне значення у житті будь-якої людини. Крім того, що продукти харчування повинні бути смачними, але й дуже корисними. Цей набір повинен включати в оптимальному співвідношенні всі необхідні для людини компоненти: білки - рослинного та тваринного походження, жири - рослинні та тваринні, вуглеводи - моносахариди, полісахариди, олігосахариди, вітаміни - жиророзчинні та водорозчинні, мікроелементи тощо. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | морозиво | en_US |
dc.subject | шоколадне морозиво | en_US |
dc.subject | технології шоколадного морозива | en_US |
dc.subject | кріопорошок | en_US |
dc.subject | використання кріопорошку з виноградної кісточки | en_US |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zubareva.docx | 13,32 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.