Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ
Authors: Зубарєва, О. С.
Keywords: морозиво
шоколадне морозиво
технології шоколадного морозива
кріопорошок
використання кріопорошку з виноградної кісточки
Issue Date: Sep-2016
Abstract: В даній роботі розглянута особливість технології шоколадного морозива з використанням кріопорошку з виноградної кісточки. Склад та якість продуктів харчування мають провідне значення у житті будь-якої людини. Крім того, що продукти харчування повинні бути смачними, але й дуже корисними. Цей набір повинен включати в оптимальному співвідношенні всі необхідні для людини компоненти: білки - рослинного та тваринного походження, жири - рослинні та тваринні, вуглеводи - моносахариди, полісахариди, олігосахариди, вітаміни - жиророзчинні та водорозчинні, мікроелементи тощо.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zubareva.docx13,32 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.