Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ |
Authors: | Зубарєва, О. С. |
Keywords: | морозиво шоколадне морозиво технології шоколадного морозива кріопорошок використання кріопорошку з виноградної кісточки |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | В даній роботі розглянута особливість технології шоколадного морозива з використанням кріопорошку з виноградної кісточки. Склад та якість продуктів харчування мають провідне значення у житті будь-якої людини. Крім того, що продукти харчування повинні бути смачними, але й дуже корисними. Цей набір повинен включати в оптимальному співвідношенні всі необхідні для людини компоненти: білки - рослинного та тваринного походження, жири - рослинні та тваринні, вуглеводи - моносахариди, полісахариди, олігосахариди, вітаміни - жиророзчинні та водорозчинні, мікроелементи тощо. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zubareva.docx | 13,32 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.