Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5212
Название: | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Авторы: | Ястребова, Л. М. Андрієнко, О. О. |
Ключевые слова: | дієтичне харчування безглютеновая сировина борошняна продукція безглютенова дієта |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Дієтичне харчування набуває у наш час великої актуальності, враховуючи зростання генетичних і алергічних захворювань. Одним із таких захворювань, що вимагає корекції харчування, є целіакія. Целіакія – хронічне захворювання, яке характеризується пошкодженням слизової оболонки тонкого кишечника глютеном: рослинним білком, який міститься в злакових. За тривалого перебігу нерозпізнаної целіакії, унаслідок інтоксикації організмуглютеном, починаються важкі вторинні імунні порушення: інсулінозалежний цукровий діабет, хронічний гепатит, артрит, стоматит, виразки кишечнику, пухлини порожнини рота і шлунково-кишкового тракту, безпліддя. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5212 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
YastrebovaAndrienko.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.