Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5212
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯстребова, Л. М.-
dc.contributor.authorАндрієнко, О. О.-
dc.date.accessioned2016-09-23T12:32:51Z-
dc.date.available2016-09-23T12:32:51Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5212-
dc.description.abstractДієтичне харчування набуває у наш час великої актуальності, враховуючи зростання генетичних і алергічних захворювань. Одним із таких захворювань, що вимагає корекції харчування, є целіакія. Целіакія – хронічне захворювання, яке характеризується пошкодженням слизової оболонки тонкого кишечника глютеном: рослинним білком, який міститься в злакових. За тривалого перебігу нерозпізнаної целіакії, унаслідок інтоксикації організмуглютеном, починаються важкі вторинні імунні порушення: інсулінозалежний цукровий діабет, хронічний гепатит, артрит, стоматит, виразки кишечнику, пухлини порожнини рота і шлунково-кишкового тракту, безпліддя.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectдієтичне харчуванняen_US
dc.subjectбезглютеновая сировинаen_US
dc.subjectборошняна продукціяen_US
dc.subjectбезглютенова дієтаen_US
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
YastrebovaAndrienko.docx12,96 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.