Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200
Назва: | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮ |
Автори: | Петрова, В.П. |
Ключові слова: | продукти здорового харчування розвиток хлібопекарської галузі якість та харчова цінність хлібобулочні вироби виробництво хлібних паличок хлібні палички з овочевою ддобавкою |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Проблема створення продуктів здорового харчування актуальна для інженерів-технологів харчової галузі багатьох країн світу. В Україні хліб - це один з основних продуктів харчування, тому пріоритетним напрямком розвитку хлібопекарської галузі є підвищення його якості та харчової цінності. З точки зору раціонального харчування останнім часом одним з рішень даної проблеми є розробка і впровадження хлібобулочних виробів, що характеризуються високими споживчими властивостями та пониженою енергетичною цінністю. Розробка асортименту хлібобулочних виробів зниженої енергетичної цінності реалізується за рахунок застосування різних видів сировини, що вводиться в рецептуру хлібобулочних виробів при одночасному скороченні кількості або виключення жирового продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petrova.docx | 12,6 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.