Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрова, В.П. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-22T07:46:37Z | - |
dc.date.available | 2016-09-22T07:46:37Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200 | - |
dc.description.abstract | Проблема створення продуктів здорового харчування актуальна для інженерів-технологів харчової галузі багатьох країн світу. В Україні хліб - це один з основних продуктів харчування, тому пріоритетним напрямком розвитку хлібопекарської галузі є підвищення його якості та харчової цінності. З точки зору раціонального харчування останнім часом одним з рішень даної проблеми є розробка і впровадження хлібобулочних виробів, що характеризуються високими споживчими властивостями та пониженою енергетичною цінністю. Розробка асортименту хлібобулочних виробів зниженої енергетичної цінності реалізується за рахунок застосування різних видів сировини, що вводиться в рецептуру хлібобулочних виробів при одночасному скороченні кількості або виключення жирового продукту. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | продукти здорового харчування | en_US |
dc.subject | розвиток хлібопекарської галузі | en_US |
dc.subject | якість та харчова цінність | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.subject | виробництво хлібних паличок | en_US |
dc.subject | хлібні палички з овочевою ддобавкою | en_US |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Petrova.docx | 12,6 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.