Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрова, В.П.-
dc.date.accessioned2016-09-22T07:46:37Z-
dc.date.available2016-09-22T07:46:37Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200-
dc.description.abstractПроблема створення продуктів здорового харчування актуальна для інженерів-технологів харчової галузі багатьох країн світу. В Україні хліб - це один з основних продуктів харчування, тому пріоритетним напрямком розвитку хлібопекарської галузі є підвищення його якості та харчової цінності. З точки зору раціонального харчування останнім часом одним з рішень даної проблеми є розробка і впровадження хлібобулочних виробів, що характеризуються високими споживчими властивостями та пониженою енергетичною цінністю. Розробка асортименту хлібобулочних виробів зниженої енергетичної цінності реалізується за рахунок застосування різних видів сировини, що вводиться в рецептуру хлібобулочних виробів при одночасному скороченні кількості або виключення жирового продукту.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectпродукти здорового харчуванняen_US
dc.subjectрозвиток хлібопекарської галузіen_US
dc.subjectякість та харчова цінністьen_US
dc.subjectхлібобулочні виробиen_US
dc.subjectвиробництво хлібних паличокen_US
dc.subjectхлібні палички з овочевою ддобавкоюen_US
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮen_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petrova.docx12,6 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.