Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮ
Authors: Петрова, В.П.
Keywords: продукти здорового харчування
розвиток хлібопекарської галузі
якість та харчова цінність
хлібобулочні вироби
виробництво хлібних паличок
хлібні палички з овочевою ддобавкою
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Проблема створення продуктів здорового харчування актуальна для інженерів-технологів харчової галузі багатьох країн світу. В Україні хліб - це один з основних продуктів харчування, тому пріоритетним напрямком розвитку хлібопекарської галузі є підвищення його якості та харчової цінності. З точки зору раціонального харчування останнім часом одним з рішень даної проблеми є розробка і впровадження хлібобулочних виробів, що характеризуються високими споживчими властивостями та пониженою енергетичною цінністю. Розробка асортименту хлібобулочних виробів зниженої енергетичної цінності реалізується за рахунок застосування різних видів сировини, що вводиться в рецептуру хлібобулочних виробів при одночасному скороченні кількості або виключення жирового продукту.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petrova.docx12,6 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.