Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182
Название: ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІ
Авторы: Ковнір, Ю. О.
Ключевые слова: високоякісні продукти харчування
підвищена харчова цінність
харчування для спортсменів
спеціалізоване харчування
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Забезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової цінності – актуальна проблема сьогодення. Враховуючи сучасні екологічні умови, раціон харчування повинен містити достатню кількість природних біологічно активних речовин: вітамінів, незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, харчових волокон, які здатні підвищувати резистентність організму людини до впливу негативних чинників навколишнього середовища. Однією з найважливіших категорій спеціалізованого харчування населення країни являються продукти для осіб, які систематично займаються фізичною культурою, фітнесом та професійним спортом. Слід зазначити, що спеціалізовані продукти харчування для спортсменів представлені на ринку дуже широко, однак серед них всього 5 % – продукти вітчизняного виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kovnir.docx12,85 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.