Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІ |
Автори: | Ковнір, Ю. О. |
Ключові слова: | високоякісні продукти харчування підвищена харчова цінність харчування для спортсменів спеціалізоване харчування |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Забезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової цінності – актуальна проблема сьогодення. Враховуючи сучасні екологічні умови, раціон харчування повинен містити достатню кількість природних біологічно активних речовин: вітамінів, незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, харчових волокон, які здатні підвищувати резистентність організму людини до впливу негативних чинників навколишнього середовища. Однією з найважливіших категорій спеціалізованого харчування населення країни являються продукти для осіб, які систематично займаються фізичною культурою, фітнесом та професійним спортом. Слід зазначити, що спеціалізовані продукти харчування для спортсменів представлені на ринку дуже широко, однак серед них всього 5 % – продукти вітчизняного виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kovnir.docx | 12,85 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.