Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКовнір, Ю. О.-
dc.date.accessioned2016-09-19T11:09:00Z-
dc.date.available2016-09-19T11:09:00Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182-
dc.description.abstractЗабезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової цінності – актуальна проблема сьогодення. Враховуючи сучасні екологічні умови, раціон харчування повинен містити достатню кількість природних біологічно активних речовин: вітамінів, незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, харчових волокон, які здатні підвищувати резистентність організму людини до впливу негативних чинників навколишнього середовища. Однією з найважливіших категорій спеціалізованого харчування населення країни являються продукти для осіб, які систематично займаються фізичною культурою, фітнесом та професійним спортом. Слід зазначити, що спеціалізовані продукти харчування для спортсменів представлені на ринку дуже широко, однак серед них всього 5 % – продукти вітчизняного виробництва.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectвисокоякісні продукти харчуванняen_US
dc.subjectпідвищена харчова цінністьen_US
dc.subjectхарчування для спортсменівen_US
dc.subjectспеціалізоване харчуванняen_US
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kovnir.docx12,85 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.