Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовнір, Ю. О.-
dc.date.accessioned2016-09-19T11:09:00Z-
dc.date.available2016-09-19T11:09:00Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5182-
dc.description.abstractЗабезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової цінності – актуальна проблема сьогодення. Враховуючи сучасні екологічні умови, раціон харчування повинен містити достатню кількість природних біологічно активних речовин: вітамінів, незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, харчових волокон, які здатні підвищувати резистентність організму людини до впливу негативних чинників навколишнього середовища. Однією з найважливіших категорій спеціалізованого харчування населення країни являються продукти для осіб, які систематично займаються фізичною культурою, фітнесом та професійним спортом. Слід зазначити, що спеціалізовані продукти харчування для спортсменів представлені на ринку дуже широко, однак серед них всього 5 % – продукти вітчизняного виробництва.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectвисокоякісні продукти харчуванняen_US
dc.subjectпідвищена харчова цінністьen_US
dc.subjectхарчування для спортсменівen_US
dc.subjectспеціалізоване харчуванняen_US
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovnir.docx12,85 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.