Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180
Назва: | РОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИ |
Автори: | Кобеняк, С.О. |
Ключові слова: | використання нетрадіційної сировини використання субпродуктів курки й індички тістові напівфабрикати напівфабрикати з м’ясом |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є аналіз ефективності використання субпродуктів курки й індички, а також борошна виноградної кісточки при виробництві фаршу для напівфабрикатів тістових, та часткова заміна пшеничного борошна першого ґатунку на амарантове, з метою підвищення харчової цінності тіста, а також розробка пельменів з заміною фаршу з основної м’ясної сировини (яловичини та свинини) на фарш з субпродуктів курок та індичок першої категорії (печінку), з додаванням в фарш борошна виноградної кісточки (10%) та амарантового борошна (15%) в тісто. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kobenyak.docx | 13,18 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.