Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобеняк, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-19T10:33:17Z | - |
dc.date.available | 2016-09-19T10:33:17Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є аналіз ефективності використання субпродуктів курки й індички, а також борошна виноградної кісточки при виробництві фаршу для напівфабрикатів тістових, та часткова заміна пшеничного борошна першого ґатунку на амарантове, з метою підвищення харчової цінності тіста, а також розробка пельменів з заміною фаршу з основної м’ясної сировини (яловичини та свинини) на фарш з субпродуктів курок та індичок першої категорії (печінку), з додаванням в фарш борошна виноградної кісточки (10%) та амарантового борошна (15%) в тісто. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | використання нетрадіційної сировини | en_US |
dc.subject | використання субпродуктів курки й індички | en_US |
dc.subject | тістові напівфабрикати | en_US |
dc.subject | напівфабрикати з м’ясом | en_US |
dc.title | РОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kobenyak.docx | 13,18 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.