Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКобеняк, С.О.-
dc.date.accessioned2016-09-19T10:33:17Z-
dc.date.available2016-09-19T10:33:17Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180-
dc.description.abstractМетою даної роботи є аналіз ефективності використання субпродуктів курки й індички, а також борошна виноградної кісточки при виробництві фаршу для напівфабрикатів тістових, та часткова заміна пшеничного борошна першого ґатунку на амарантове, з метою підвищення харчової цінності тіста, а також розробка пельменів з заміною фаршу з основної м’ясної сировини (яловичини та свинини) на фарш з субпродуктів курок та індичок першої категорії (печінку), з додаванням в фарш борошна виноградної кісточки (10%) та амарантового борошна (15%) в тісто.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectвикористання нетрадіційної сировиниen_US
dc.subjectвикористання субпродуктів курки й індичкиen_US
dc.subjectтістові напівфабрикатиen_US
dc.subjectнапівфабрикати з м’ясомen_US
dc.titleРОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kobenyak.docx13,18 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.