Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180
Title: РОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
Authors: Кобеняк, С.О.
Keywords: використання нетрадіційної сировини
використання субпродуктів курки й індички
тістові напівфабрикати
напівфабрикати з м’ясом
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Метою даної роботи є аналіз ефективності використання субпродуктів курки й індички, а також борошна виноградної кісточки при виробництві фаршу для напівфабрикатів тістових, та часткова заміна пшеничного борошна першого ґатунку на амарантове, з метою підвищення харчової цінності тіста, а також розробка пельменів з заміною фаршу з основної м’ясної сировини (яловичини та свинини) на фарш з субпродуктів курок та індичок першої категорії (печінку), з додаванням в фарш борошна виноградної кісточки (10%) та амарантового борошна (15%) в тісто.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kobenyak.docx13,18 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.