Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5177
Назва: АНАЛІЗ СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ ПЕЧИВА, ЩО НАДХОДИТЬ НА СПОЖИВЧИЙ РИНОК М. ХАРКОВА
Автори: Калитка, Д.А.
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
кондитерський ринок м. Харкова
асортимент печива
печиво вітчизняних виробників
імпортне печиво
якість виробленної продукції
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Борошняні кондитерські вироби займають велику частку кондитерського ринку м. Харкова, і значна питома вага серед них неодмінно належить печиву. Серед усього асортименту печива, представленого зараз на споживчому ринку м. Харкова, частка вітчизняних виробників печива становить приблизно 80-90% і представлена переважно у низькому ціновому сегменті. Серед них найбільш популярними вітчизняними виробниками печива є корпорація «Roshen», "Конті», «Монделіс Україна», «Бісквіт-Шоколад», компанія «АВК», «Лукас», кондитерська фабрика «Yarych», Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ», фабрика «Лагода», ТОВ «Деліція» та багато інших. Проте на сьогоднішній день спостерігається тенденція до нарощування кількості імпортної продукції і, відповідно, зниження частки українських виробників. Імпортне печиво, що представлене на полицях супермаркетів м. Харкова, як правило, відноситься до високого цінового сегменту. Це, насамперед, печиво таких торговельних марок (ТМ), як ТМ «DAN CAKE», «Danesita» (Португалія), ТМ «Jules Destrooper», «Mon Village» (Бельгія), ТМ «Bahlsen», «Coppenrath», «Grabower», «Siro», «Weese» (Німеччина), ТМ «Amaretti del chiostro specialita», «Chiostro di Saronno», «Di Costa», «Falcone», «Terra di Puglia» (Італія), ТМ «MERBA» (Нідерланди),ТМ «Campbells» (Великобританія).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5177
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kalitka.docx13,19 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.