Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Название: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВ |
Авторы: | Іщенко, В. |
Ключевые слова: | виробництво харчових продуктів січені м’ясні вироби нова рецептура приготування січених виробів люля-кебаб із баранини люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | На сьогоднішній день нові технологічні можливості в області виробництва харчових продуктів визначаються результатами фундаментальних досліджень в науці та техніці, жорсткою конкуренцією на продовольчому ринку. Це вимагає не тільки удосконалення технологій виготовлення традиційних продуктів харчування, але і створення нового покоління продуктів, що відповідають реаліям сьогоднішнього дня – продуктів на основі натуральної сировини рослинного і тваринного походження, збалансованого складу, регульованої калорійності. Для удосконалення виробництва м’ясної продукції розроблено нову рецептуру приготування січених виробів, а саме люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ishchenko.docx | 12,53 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.