Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Назва: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВ
Автори: Іщенко, В.
Ключові слова: виробництво харчових продуктів
січені м’ясні вироби
нова рецептура приготування січених виробів
люля-кебаб із баранини
люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день нові технологічні можливості в області виробництва харчових продуктів визначаються результатами фундаментальних досліджень в науці та техніці, жорсткою конкуренцією на продовольчому ринку. Це вимагає не тільки удосконалення технологій виготовлення традиційних продуктів харчування, але і створення нового покоління продуктів, що відповідають реаліям сьогоднішнього дня – продуктів на основі натуральної сировини рослинного і тваринного походження, збалансованого складу, регульованої калорійності. Для удосконалення виробництва м’ясної продукції розроблено нову рецептуру приготування січених виробів, а саме люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ishchenko.docx12,53 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.