Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Назва: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВ |
Автори: | Іщенко, В. |
Ключові слова: | виробництво харчових продуктів січені м’ясні вироби нова рецептура приготування січених виробів люля-кебаб із баранини люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день нові технологічні можливості в області виробництва харчових продуктів визначаються результатами фундаментальних досліджень в науці та техніці, жорсткою конкуренцією на продовольчому ринку. Це вимагає не тільки удосконалення технологій виготовлення традиційних продуктів харчування, але і створення нового покоління продуктів, що відповідають реаліям сьогоднішнього дня – продуктів на основі натуральної сировини рослинного і тваринного походження, збалансованого складу, регульованої калорійності. Для удосконалення виробництва м’ясної продукції розроблено нову рецептуру приготування січених виробів, а саме люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ishchenko.docx | 12,53 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.