Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІщенко, В.-
dc.date.accessioned2016-09-19T07:22:46Z-
dc.date.available2016-09-19T07:22:46Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день нові технологічні можливості в області виробництва харчових продуктів визначаються результатами фундаментальних досліджень в науці та техніці, жорсткою конкуренцією на продовольчому ринку. Це вимагає не тільки удосконалення технологій виготовлення традиційних продуктів харчування, але і створення нового покоління продуктів, що відповідають реаліям сьогоднішнього дня – продуктів на основі натуральної сировини рослинного і тваринного походження, збалансованого складу, регульованої калорійності. Для удосконалення виробництва м’ясної продукції розроблено нову рецептуру приготування січених виробів, а саме люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectвиробництво харчових продуктівen_US
dc.subjectсічені м’ясні виробиen_US
dc.subjectнова рецептура приготування січених виробівen_US
dc.subjectлюля-кебаб із бараниниen_US
dc.subjectлюля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіхаen_US
dc.titleРОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ishchenko.docx12,53 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.