Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-19T07:22:46Z | - |
dc.date.available | 2016-09-19T07:22:46Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176 | - |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день нові технологічні можливості в області виробництва харчових продуктів визначаються результатами фундаментальних досліджень в науці та техніці, жорсткою конкуренцією на продовольчому ринку. Це вимагає не тільки удосконалення технологій виготовлення традиційних продуктів харчування, але і створення нового покоління продуктів, що відповідають реаліям сьогоднішнього дня – продуктів на основі натуральної сировини рослинного і тваринного походження, збалансованого складу, регульованої калорійності. Для удосконалення виробництва м’ясної продукції розроблено нову рецептуру приготування січених виробів, а саме люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | виробництво харчових продуктів | en_US |
dc.subject | січені м’ясні вироби | en_US |
dc.subject | нова рецептура приготування січених виробів | en_US |
dc.subject | люля-кебаб із баранини | en_US |
dc.subject | люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха | en_US |
dc.title | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ishchenko.docx | 12,53 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.