Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Название: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВ
Авторы: Іщенко, В.
Ключевые слова: виробництво харчових продуктів
січені м’ясні вироби
нова рецептура приготування січених виробів
люля-кебаб із баранини
люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день нові технологічні можливості в області виробництва харчових продуктів визначаються результатами фундаментальних досліджень в науці та техніці, жорсткою конкуренцією на продовольчому ринку. Це вимагає не тільки удосконалення технологій виготовлення традиційних продуктів харчування, але і створення нового покоління продуктів, що відповідають реаліям сьогоднішнього дня – продуктів на основі натуральної сировини рослинного і тваринного походження, збалансованого складу, регульованої калорійності. Для удосконалення виробництва м’ясної продукції розроблено нову рецептуру приготування січених виробів, а саме люля-кебаб із баранини з додаванням грецького горіха.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5176
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ishchenko.docx12,53 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.