Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5175
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Authors: Хомяк, Е.А.
Keywords: одержання крохмалю
технологія одержанню крохмалю
використання рослинної сировини
одержання крохмалю з крохмалевмісних культур
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Мета комплесного дослідження: виробити з картоплі, кукурудзяного та пшеничного борошна крохмаль, визначити вихід і якість крохмалю за основними показниками. Крохмаль являє собою полімер глюкози (С6Н10О5)n, який утворюється в рослинах і є їх основним резервним вуглеводом. Для його промислового одержання найбільш придатні: картопля, зерна кукурудзи, пшениці, жита та інших крохмалевмісних культур. Для промислового отримання крохмалю в якості сировини використовують рослини, в яких великий вміст крохмалю робить виробництво його економічно обґрунтованим.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5175
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Homyak.docx13,03 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.